Yhteistyökumppanit

Pirkka Street Basket - Infoa kouluille

Pirkka Street Basket on katukoristapahtuma alakoululaisille. Tapahtumassa pelataan 3 vs. 3-pelejä yhteen koriin etukäteen ilmoitetuilla joukkueilla. Tarkoituksena on järjestää vuoden hauskin koulupäivä, jossa pelataan korista – muttei liian tosissaan! Tehtyjä koreja tuuletetaan, pelien välissä tanssitaan musiikin tahdissa ja kavereita kannustetaan kentän laidalla. Tässä tapahtumassa ei ratkota sarjojen voittajia, vaan palkinnot saavat parhaat kannustajat ja temppuilijat.

 

Loviisassa tapahtuma järjestetään perjantaina 01.09. jäähallin pysäköintialueella klo 10-13

Loviisan Pirkka Street Basket -tapahtuman järjestämisestä vastaavat Koripallohokki ja K-market Seppäläntie, Suomen Koripalloliitto ja K-ryhmä. Paikallinen kauppias tarjoaa kaikille pelaajille terveelliset kevyet pelieväät – hedelmän, vesipullon ja sosetta.

 

Muistakaa ennen kuin saavutte pelipaikalle:

- Varatkaa mukaan joukkueelle samanväriset pelipaidat tai ottakaa koululta mukaan erivärisiä liivejä

- Tutustukaa otteluohjelmaan etukäteen

- Varmistakaa oppilaiden kuvausluvat. Tapahtumassa otetaan kuvia Koripalloliiton ja seuran käyttöön.

- Tutustukaa koululaisten katukorissääntöihin

- Saapukaa ajoissa paikalle – viimeistään 15 min ennen ensimmäistä ottelua (ennen ensimmäisiä pelejä otetaan yhteiskuva ja annetaan ohjeet).

 

Tapahtumassa:

- Vietetään vuoden hauskin koulupäivä! Kannustetaan kavereita, pelataan hymyssä suin - tanssitaan ja temppuillaan pelien välissä.

 

Ottelut-pdf-tiedosto

Katukorissäännöt koululaisille

 

Lisätietoja:

Matti Koskinen, 040 841 7110


 

Pirkka Street Basket 2023